Bra att göra något kul ihop

Med jobbet så kan det vara bra att göra något kul ihop så att man får en bättre gemenskap och det kan vara bra att göra det utanför jobbet. Ja det är ju kul att kunna göra något företagsevent i stockholm så att man kan ha lite extra kul ihop.
Det finns mycket att välja på och som man kan lära sig, det finns en hel del och det är ju kul när det är så. Så då kan man ju hitta något som passar alla och som gör att det blir lite extra roligt. Ja man kan ju kolla runt vad det är som dom andra är sugna på att göra och försöka göra något som alla tycker om.

Bra att fråga runt först


Ja det är bra att fråga runt först så att man vet och att alla kan bli nöjda med det som man ska göra och det som man vill hitta på.
Man kan ju bowla ihop eller gå och spela biljard eller så kan man gå ut och äta ihop, ja det finns så mycket kul som man kan göra som alla kommer att tycka är kul. Man vill ju så gärna att det ska bli enkelt och så smidigt som möjligt. Och då kan man ju göra det så att det känna kul och att man får ut det man vill av det hela. Så att det blir något som alla på jobbet kommer att tycka om och som man vill göra. Ja det är så bra för alla att göra det lite då och då. För då kommer man att göra ett bättre jobb och det vill man ju att alla sak göra och då krävs det att man gör så att dom kan göra ett bra jobb. Och att ha lite event då och då kan göra det.