Nytt jobb

Udda vändning på det hela
Det är roligt hur livet fungerar ändå, aldrig blir det som man tror att det ska bli. Jag sa upp mig från klädkedjan där jag jobbat i flera år, för att jag inte stod ut med timmarna som dom gav mig. Det kändes helt enkelt inte som att dom uppskattade mig och allt det som jag faktiskt gjorde för dom. Så jag sa upp mig och skaffade ett jobb hos en konkurrent, faktiskt. Efter två veckor ringer mitt första jobb och säger att dom vill ha tillbaka mig, men ny som butikschef för en av de största butikerna. Grejen är den att under dessa två veckorna har jag fått reda på att jag äntligen äntligen har blivit gravid. Jag och min man har ju försökt i många år och efter den traumatiska händelsen när vi fick ett missfall inträffade har vi varit ganska rädda att vi inte skulle kunna få barn. 
Jag förklarade det hela för hon som ringde till mig och jag sa också att jag bara kan jobba tre dagar i veckan, dels för att jag är gravid och mår ganska dåligt men dels för att jag ska ha en konstutställning i slutet av sommaren (om ett halvår). Hon går mirakulöst med på detta och säger att det är helt okej för dom! 
Så nu ska jag gå tillbaka till dom och bli chef på köpet! Det är ju helt sjukt att dom ville ge mig den positionen även fast jag bara är kvar i några månader till! Nu ska jag traska ner på stan och direkt styra mina steg mot bokhandeln och köpa lite ledarskapsböcker och hoppas att dom ska hjälpa mig genom detta, inte vet jag hur man är chef. Men jag antar att det kanske hinner komma till mig innan det är dags att gå på mamma ledighet.